Onze bedrijfsinfo
Van de Pavert Beveiliging BV
’t Holland 29
6921 GX Duiven

Telefoon: 026 32 10 510
Mail: info@vandepavert.nl
Onze showroom is van
maandag t/m vrijdag geopend
van 09:00-17:00 uur.
Algemene leveringsvoorwaarden Direct contact opnemen

Bedrijfsprofiel Duiven

Veiligheid is helaas geen vanzelfsprekendheid. Zeker de laatste tijd is het dievengilde bezig met een flinke opmars en we kunnen dan ook geen dag het nieuws volgen zonder verhalen te lezen of te horen over diefstal. Daarnaast gebruiken inbrekers steeds vaker geweld om hun doel te bereiken. Het zal u maar overkomen!

Uit de gesprekken die we met slachtoffers voeren komt zonder uitzondering naar voren dat ze nooit hadden verwacht dat er zou worden ingebroken. Dit geldt voor zowel bewoners van huizen als voor bedrijven. Sommigen zijn zeer getraumatiseerd over wat ze is aangedaan. Moet u zich voorstellen, soms zijn er zelfs sieraden naast het bed weggenomen terwijl de slachtoffers ernaast lagen te slapen. Of er worden tijdens overwerk computers gestolen uit het kantoor gelegen naast degenen die aan het werk zijn.

Beveiliging

Een goede beveiliging vermindert de kans op inbraak met 90%. Van de Pavert Beveiliging Duiven streeft er dagelijks naar om dit niveau naar een hoger plan te tillen. Daarom zijn wij continue bezig om de nieuwste technieken van inbrekers en of overvallers te bestuderen en nieuwe beveiligingsmaatregelen in te voeren. Wij zullen nooit bezuinigen op de kwaliteit van onze dienstverlening want de betrouwbaarheid en kunde van onze mensen is voor u namelijk net zo belangrijk als de betrouwbaarheid van onze apparatuur.

Naast inbraakbeveiliging heeft ook brandbeveiliging onze volle aandacht. Een beginnende brand grijpt namelijk zo snel om zich heen dat u, zonder de juiste voorberedingen, praktisch niet meer in staat bent dit tijdig te blussen. Een strategische plaatsing van rookmelders eventueel aangevuld met blusmiddelen kan een hoop ellende beperken.

Missie

Onze missie is om ervoor te zorgen dat alles wat u lief is veilig is en blijft. Ongeacht of dit nu apparatuur of andere waardevolle zaken zijn, of de mensen om wie u geeft.
Wilt u ervaren hoe wij denken over uw veiligheid en wat uw risico's zijn, dan komen wij graag vrijblijvend bij u langs om uw persoonlijke situatie te taxeren en u te adviseren over de mogelijkheden. Tevens bent u tijdens kantooruren van harte welkom in onze showroom Duiven.

AGN oftewel Alarmgroep Nederland

Tot slot is van de Pavert Beveiliging Duiven lid van de branchevereniging Alarmgroep Nederland (AGN). De Alarmgroep Nederland is meer dan dertig jaar een begrip in de beveiligingsbranche. Bij het samenwerkingsverband zijn kwalitatief hoogwaardige en gecertificeerde technische beveiligingsbedrijven aangesloten, die elkaar aanvullen en versterken. Samen bieden de aangesloten leden een landelijke dekking met een regionaal karakter en toch maar één aanspreekpunt. Deze AGN groep bestaat inmiddels uit ruim 30 collega bedrijven, verspreid over heel Nederland. Hier door kunnen we overal, van Limburg tot Friesland, binnen 30 minuten ter plaatse zijn in geval van calamiteiten. 

  

Beveiligingsplan...Verbeterde Risico Klassen Indeling