Onze bedrijfsinfo
Van de Pavert Beveiliging BV
’t Holland 29
6921 GX Duiven

Telefoon: 026 32 10 510
Mail: info@vandepavert.nl
Onze showroom is van
maandag t/m vrijdag geopend
van 09:00-17:00 uur.
Direct contact opnemen

Borg Beveiligingscertificaat

Aan de hand van het BORG certificaat toont een beveiligingsbedrijf zijn betrouwbaarheid en vakmanschap. BORG gecertificeerde bedrijven onderscheiden zich door aantoonbaar vakmanschap. Ze zijn door één van de certificatie-instellingen beoordeeld op alle benodigde kwalificaties voor het adviseren, aanleggen, onderhouden en de controle van inbraakbeveiliging.

Audit

Beveiligingsbedrijven die gecertificeerd zijn om BORG certificaten uit te geven, worden jaarlijks beoordeeld door een certificatie-instelling (CB&V, DEKRA, KIWA of CIBV) op levering van hun producten en of diensten. Denk hierbij aan het adviseren, aanleggen, monteren en onderhouden van inbraakbeveiliging. Bovendien zijn zij gecontroleerd op de bedrijfsprocessen, deskundigheid en betrouwbaarheid van het personeel.

Met het BORG certificaat of opleveringsbewijs weet u dat er goede beveiliging is aangebracht en dat uw pand voldoet aan de polisvoorwaarden van de verzekeraar.

Opleveringsbewijzen

De verschillende stappen die u neemt in de beveiliging van uw pand, kennen verschillende certificaten en opleveringsbewijzen:
  • Wanneer er alleen elektronische maatregelen zijn aangebracht, dan krijgt u een opleveringsbewijs Alarminstallatie.
  • Zijn er alleen bouwkundige maatregelen aangebracht? Dan is het af te geven document een opleveringsbewijs Bouwkundige Beveiliging.
  • Heeft Van de Pavert het gehele pakket aan beveiligingsmaatregelen aangebracht? Dan krijgt u een certificaat Beveiliging.

Het BORG opleveringsbewijs of certificaat is een bewijs dat van de Pavert Beveiliging verklaart dat de installatie aan de minimale eisen volgens de vastgestelde risico klasse voldoet. Voor de verzekeraars is dit ook een garantie dat dit deel van de beveiliging volgens de meest recente VRKI is vastgesteld en is uitgevoerd.

Geldigheid

Het KIWA-NCP BORG opleveringsbewijs of certificaat is vijf jaar geldig, mits u een onderhoudsabonnement heeft afgesloten, u jaarlijks minimaal één preventieve controle laat uitvoeren en zolang er geen veranderingen optreden. 

UNETO-VNI en AGN

Tot slot is van de Pavert Beveiliging lid van de brancheorganisatie Techniek Nederland (voorheen UNETO-VNI) en Alarmgroep Nederland (AGN).
Beveiligingsplan...Verbeterde Risico Klassen Indeling
VacaturesOp dit moment zoeken wij een mbv monteur.