Onze bedrijfsinfo
Van de Pavert Beveiliging BV
Nieuwgraaf 15
6921 RJ Duiven

Telefoon: 026 32 10 510
Telefax: 026 32 10 710
Mail: info@vandepavert.nl
Onze showroom is van
maandag t/m vrijdag geopend
van 09:00-17:00 uur.
Direct contact opnemen

Waarom Van de Pavert Beveiliging?

Jeroen van de Pavert is al meer dan 25 jaar een ervaren adviseur binnen de beveiligingsbranche. Zijn bedrijf is gespecialiseerd in het adviseren, leveren, installeren en onderhouden van elektronische beveiligingssystemen zoals inbraakalarm, brandmelding, cameraobservatie en toegangsverlening. Met installaties door geheel Nederland is van de Pavert Beveiliging toch vooral regionaal marktleider door de kwaliteit en continuïteit van de opgeleverde installaties. 

MKB- bedrijven, retailers, zorgorganisaties, grote (industriële) bedrijven en particulieren waarderen de adequate service van de medewerkers. Door onze expertise, de korte lijnen en persoonlijke aandacht kunnen wij het verschil maken.

VvB & VoG

Van de Pavert Beveiliging heeft gescreende medewerkers. Dit wordt bevestigd door een officieel document dat is afgegeven door de politie t.w. een "verklaring van betrouwbaarheid". Tevens zijn de medewerkers in het bezit van een "verklaring omtrent het gedrag" dat is afgegeven door de gemeente. De expertise van Van de Pavert Beveiliging bestaat uit gediplomeerde mensen met ruime ervaring binnen de beveiligingsbranche. Allen zijn goed opgeleid en worden voortdurend bijgeschoold, zijn gedreven en bovenal enthousiast over hun werk.

Vijf jaar garantie

Ook de 5 jaar garantie op nieuw geplaatste alarmsystemen in combinatie met een onderhoudsovereenkomst is een hele belangrijke troef om voor Van de Pavert Beveiliging te kiezen. 
VacaturesOp dit moment zoeken wij een mbv monteur.
Beveiligingsplan...Verbeterde Risico Klassen Indeling