Ajax draadloos alarmsysteem Duiven

Ajax inbraakbeveiliging is het meest bekroonde draadloze beveiligingssysteem van Europa, en is ontwikkeld om tegemoet te komen aan de behoeften van particuliere gebruikers maar ook gebruikers binnen de klein zakelijke markt.

Het design van dit Ajax alarmsysteem past perfect in de stijlvolle interieurs van nu en kan op elke gewenste plaats geïnstalleerd worden. Dit Ajax systeem (in zwarte of witte uitvoering) wordt in uw bedrijf of bij u thuis door een monteur van Van de Pavert Beveiliging Duiven professioneel gemonteerd en gebruiksklaar opgeleverd.

Naast het mooie design heeft deze Ajax lijn een unieke bewegingsdetector die gecombineerd kan worden met radar of glasbreuk om een gerichtere en snellere alarmverificatie te verkrijgen.
Tevens bevat deze lijn een standaard deur-raamcontact of met een ingebouwde trildetector, een buitendetector, een gordijndetector voor lange zijdes en een cameradetector die een foto maakt bij alarm.
Maar ook kunnen rook-, hitte- en koolmonoxidemelders gekoppeld worden en is een koppeling met een alarm-paniekknop mogelijk.

Een bijzondere mogelijkheid is een “locatiegebaseerde paniekfunctie”.
Middels de bijbehorende app kunt u een paniekmelding versturen mét de locatieaanduiding waar u zich op dat moment bevindt. De ontvanger ziet dan uw locatie in een plattegrond (Google Maps) en kan daarop actie ondernemen.

Het Ajax systeem kan u ook waarschuwen indien u een bepaalde afstand buiten uw pand bent en u het systeem niet heeft ingeschakeld. Uiteraard krijgt u ook een herinneringsmelding om uit te schakelen als u weer in de buurt van uw pand bent. Dit wordt “geofence” techniek genoemd.

U kunt de verschillende componenten uit de Ajax alarmsysteem Duiven serie in onze showroom komen bekijken.