Bouwkundige beveiliging

Bouwkundige beveiliging bestaat uit het aanbrengen van goed hang- en sluitwerk in combinatie met de juiste verlichting. De complete bouwkundige beveiliging van een woning tegen inbraak moet echt alle inbraakgevoelige onderdelen omvatten die voor inbrekers bereikbaar zijn. Belangrijk daarbij is dat de 'zwakke' plekken van uw woning goed beveiligd worden.
 
Deze zwakke plekken zijn vooral buitendeuren, ramen, lichtkoepels, balkons en dakramen.
Niet alleen bereikbare ramen en deuren op de begane grond maar ook op de eerste of tweede verdieping vallen daaronder. De gelegenheidsinbreker is namelijk zeer inventief in het vinden van een mogelijkheid om boven te komen. U moet dan denken aan afvalcontainers, schuttingen, regenpijpen, zonneschermen, daken van uitbouwen of los (liggende) ladder. En zelfs een tijdelijke mogelijkheid, zoals de steiger of de trap van een schilder of een in aanbouw zijnde woning, kan uitnodigen om het eens 'hoger op' te zoeken! 

Politiekeurmerk Veilig Wonen®

Een goede bouwkundige beveiliging is het belangrijkste bij het beveiligen van uw woning.
De beste aanpak daarbij is het beveiligen van uw woning met hang- en sluitwerk van de productenlijst van bijvoorbeeld Politiekeurmerk Veilig Wonen®. Dit zijn over het algemeen producten die voorzien zijn van het SKG keurmerk.

Hang- en sluitwerk SKG Duiven

Voor al uw 'gevelelementen' heeft van de Pavert Beveiliging kwalitatief goed inbraakwerend hang- en sluitwerk. Behalve goede sloten, beslag met kerntrekbeveiliging en gecertificeerde sleutels moeten houten ramen en deuren ook voorzien zijn van dievenklauwen of -pinnen aan de scharnierzijde. Hierdoor kan het raam of de deur aan de scharnierzijde niet geopend worden. Van de pavert Beveiliging gebruikt alleen producten die voorzien zijn van het SKG keurmerk. Maakt u gerust een afspraak in onze showroom om de mogelijkheden te bekijken en te bespreken.