Camerasystemen

Camerabewaking kan preventief worden ingezet als afschrikmiddel, maar ook om permanent toezicht te houden op een woning, tuin en/of oprit.
Een camerabewakingssysteem bewaakt en observeert personen, terreinen of gebouwen. Hierbij is dan het voornaamste doel snel in te kunnen grijpen bij incidenten, of om achteraf informatie aan te leveren. Wel dient er onderscheid te worden gemaakt tussen observeren en identificeren.

Smartphone en tablet 

Van de Pavert Beveiliging Duiven levert beveiligingscamera’s en opnamesystemen aan particulieren en bedrijven voor de beveiliging van hun woning of bedrijfspand. Van de Pavert Beveiliging heeft ervaring met analoge, IP – of HD- systemen waarbij beeldoverdracht via COAX-, de koper- of glasvezelkabel plaats vindt. Naast een monitor of een pc zijn camerabeelden ook af te lezen op een smartphone of tablet. 

Camerabewaking specialisten werk 

Het ontwerpen van een doelgericht camerasysteem en het op de juiste manier plaatsen en inregelen hiervan is specialistenwerk.
Camerabewaking is een beveiliging technisch vakgebied dat op dit moment een snelle ontwikkeling doormaakt. Digitale analyse, digitale opslag en transmissie van videobeelden maken nieuwe beveiligingsconcepten mogelijk. Van de Pavert heeft de oplossing voor elke situatie.

In onze showroom tonen wij diverse camera's van het merk Dahua.