Inbraakbeveiliging

Elektronische inbraakbeveiliging / alarminstallatie

Uit onderzoek blijkt dat goed beveiligde woningen met inbraakbeveiliging / alarminstallatie, tot 90 procent minder kans op een gelegenheidsinbraak hebben. De juiste inbraakbeveiliging zoals een alarmsysteem maakt uw woning direct een stuk minder aantrekkelijk voor bezoek van onbevoegden.

Een inbraaksignaleringssysteem is een noodzakelijke aanvulling op de bouwkundige en organisatorische maatregelen. Een dergelijke installatie - gemakshalve ook wel alarmsysteem genoemd - bestaat uit een centrale waarop een aantal detectoren zijn aangesloten. Zodra één van de detectoren een inbraak of een poging daartoe signaleert, wordt een luid alarm gegenereerd door de sirene en, indien u wenst, een alarmsignaal doorgestuurd naar een Particuliere Alarm Centrale – ook wel meldkamer genoemd - van waaruit verdere actie wordt ondernomen.

Ontwerp en aanleg inbraakbeveiliging

Het ontwerpen en aanleggen van een effectief en kwalitatief goed alarmsysteem is werk voor van de Pavert Beveiliging. Er wordt gebruik gemaakt van kwalitatief goede componenten en we stemmen het ontwerp van de installatie af op de leefomstandigheden in en om de woning. Bedenk daarbij dat elk systeem onderhoud vergt, het afsluiten van een onderhoudscontract is dan ook van groot belang voor het storingsvrij functioneren van uw alarmsysteem.