Inbraakbeveiliging

Uit onderzoek blijkt dat goed beveiligde woningen met inbraakbeveiliging tot 90 procent minder kans op een gelegenheidsinbraak hebben. De juiste inbraakbeveiliging zoals een alarmsysteem maakt uw woning direct een stuk minder aantrekkelijk voor bezoek van onbevoegden. Het beste afschrikmiddel tegen inbrekers is een alarmsysteem en het installeren van een effectief systeem hoeft niet duur te zijn. Een alarmsysteem zorgt ervoor dat de eigenaar van een woning zich geen zorgen hoeft te maken, in de wetenschap dat zijn huis en gezin worden beveiligd.

Alarmsysteem

Inbraakbeveiliging door middel van een alarmsysteem is een noodzakelijke aanvulling op de bouwkundige en organisatorische maatregelen. Een dergelijke installatie bestaat uit een centrale waarop een aantal detectoren zijn aangesloten in ruimtes en op deuren en of ramen. Zodra één van de detectoren een inbraak, of een poging daartoe signaleert, wordt een luid alarm gegenereerd door de sirene en zal de flitser op de voorgevel gaan branden. Indien u wenst wordt er een alarmsignaal doorgestuurd naar een Particuliere Alarm Centrale – ook wel meldkamer genoemd - van waar uit verdere actie wordt ondernomen.

Ontwerp en aanleg inbraakbeveiliging vanuit Duiven

Het ontwerpen en aanleggen van een effectief en kwalitatief goed alarmsysteem is werk voor van de Pavert Beveiliging. Er wordt gebruik gemaakt van gecertificeerde componenten en we stemmen het ontwerp van de installatie af op de leefomstandigheden in en om de woning. Elk systeem heeft onderhoud nodig. Het afsluiten van een onderhoudscontract is dan ook van groot belang voor het storingsvrij functioneren van uw alarmsysteem.
De merken die wij o.a. voeren zijn Honeywell, Aritech en Ajax.

Vijf jaar garantie

De 5 jaar garantie op nieuw geplaatste (bekabelde) alarmsystemen in combinatie met een onderhoudsovereenkomst is vaak een hele belangrijke troef om voor Van de Pavert Beveiliging te kiezen. 

Borg Opleveringsbewijs of Certificaat 

Kijk voor Borg Opleveringsbewijs of Certificaat bij ons Bedrijfsprofiel, en daarna Borg of VEB Beveiligingscertificaat.