Intercomsystemen

Wanneer er bij u wordt aangebeld kunt u met een intercomsysteem op afstand direct horen of zien wie er voor de deur staat. Zo weet u wie er voor de deur staat van uw woonhuis, flat of appartement. Een intercomsysteem bestaat uit een deurstation met een bel en één of meerdere ontvangstations met een eventuele deuropener. De deur wordt dan door de bediening van een knop of elektronische deurdranger ontgrendeld.
 
Meestal wordt gebruikgemaakt van een point-2-point-systeem, waardoor beide personen met elkaar kunnen communiceren. Wanneer wordt aangebeld kan de bewoner een soort telefoon opnemen en vragen wie aan de deur staat (of waarom diegene het pand wil betreden). Indien de bewoner de persoon toegang wil verlenen, kan deze door middel van een druk op een speciale knop de deur op afstand openen.
 
Van de Pavert Beveiliging levert en installeert intercomsystemen van klein tot groot: zowel voor particuliere woningen als complexere systemen voor bijvoorbeeld flats en grotere bedrijven. De mogelijkheden en keuzes zijn eindeloos; draadloos of bedraad, met of zonder camerabeeld, met bedieningsmogelijkheden voor een smartphone etc.
Van de Pavert Beveiliging heeft ook moderne systemen die voorzien van een videocamera waardoor de bewoner nu ook kan zien wie aangebeld heeft.