Oprit en tuinbeveiliging

Een opritverklikker bestaat in principe uit twee componenten: de sensor(en) en de bel. Daaraan zijn meerdere bellen, sensoren, zakpiepers, zwaailichten en sirenes te koppelen. Een opritverklikker is heel eenvoudig zelf te installeren.

De draadloze sensor plaatst u bij de oprit van uw woning of bedrijf. De infraroodsensor signaleert naderende auto’s, fietsers, wandelaars enz. en geeft een signaal door aan de bel. Het bereik varieert van 200 meter tot een bereik van maximaal 500 meter. Bij de plaatsing van de bel binnenshuis kan het effectieve bereik echter wel tot 50% afnemen.
De sensor wordt simpelweg gevoed met batterijen (of zonne-energie), zodat deze overal geplaatst kan worden. Zowel in als uit het zicht. De bel wordt gevoed met een netspanningsadapter. Er is ook een portable ontvanger (pieper met trilalarm) leverbaar die je bij je kunt dragen.

Mobiele pieper

Deze mobiele pieper (of pager) geeft een hoorbaar signaal en heeft bovendien een trilfunctie bij de detectie van bezoekers. Ideaal om te gebruiken als extra bel of mobiele bel tijdens het werken in de tuin of op andere plaatsen. De mobiele pieper kan gebruikt worden in combinatie met elk van de andere Dakota Alert systemen, en is voorzien van een oplaadbare batterij met een standby-tijd van 4 tot 5 weken. Op het display worden de tijd en datum van elke passage geregistreerd en opgeslagen in het geheugen. Met het formaat van een luciferdoosje en geleverd met en houder met clip, is dit een perfecte mobiele aanvulling op de opritbeveiliging.