Beveiligingsoplossingen voor bedrijven

Diefstal en brand vormen een serieuze bedreiging voor de continuiteit van uw firma. Wist u bijvoorbeeld dat het inbrekers meestal niet veel moeite kost om binnen te komen? Ze hebben uw bedrijf al langer op de korrel en weten vaak precies waar ze moeten zijn, welke personen het laatst uw bedrijf verlaten en op welke dagen ze vrijwel ongemerkt en zonder teveel moeite toegang tot uw pand kunnen krijgen. Maar ook van binnenuit loert er een wezelijke dreiging. Wie heeft er bijvoorbeeld toegang tot gevoelige informatie en waar zijn de waardevolle spullen opgeborgen? En wat denkt u van de schade die brand kan aanrichten? Een kortsluiting kan al voldoende zijn om uw totale bedrijfspand in as te leggen!

Het doemscenario

Jaarlijks staken vele bedrijven, soms noodgedwongen, hun activiteiten omdat ze op wat voor wijze dan ook te maken kregen met diefstal of brand. U kunt echter preventieve maatregelen nemen die ervoor zorgen dat u dit bespaard blijft. Want een goede preventieve en reactieve beveiliging is van zeer groot belang voor de toekomst van uw bedrijf.

Verzekering

Een goede verzekering is natuurlijk prettig maar feitelijk slechts een doekje voor het bloeden. Veel weggenomen zaken zijn namelijk onvervangbaar en u bent niet binnen een half uur weer 100% in bedrijf. Daarnaast worden uw medewerkers geconfronteerd met een permanent gevoel van onveiligheid. Deugdelijke beveiliging heeft veelal een korting op uw verzekeringspremie tot gevolg, dit is een prettige bijkomstigheid.

Expertise Duiven

Of het nu gaat om de advisering, het maken van een risico analyse en beveiligingsplan, de installatie, het aansluiten op een alarmcentrale en/of het onderhoud van een installatie. Van de Pavert Beveiliging Duiven is al sinds 1999 een landelijk werkend expert op het gebied van beveiligingsoplossingen. Van de Pavert Beveiliging heeft naar volle tevredenheid vele klanten geholpen in het vinden van de juiste oplossing, dit zijn o.a. woningen, winkels, scholen, autogaragebedrijven, semi-overheid instellingen, (bouw)terreinen, etc. Van eenvoudige installatie tot de meest uitgebreide.

Als BORG en VEB erkende installateur Duiven is Van de Pavert Beveiliging dan ook optimaal op de hoogte van de laatste technieken en regelgeving.
Een nauwe samenwerking met verzekeraars zorgen er voor dat uw bedrijfspand volgens de juiste risicoklasse is beveiligd en gecertificeerd.
 
Van de Pavert Beveiliging levert u een beveiliging waarmee u GOEDBEVEILIGD bent.