Voor thuis

In Nederland breekt jaarlijks in 8.000 woonhuizen brand uit en er wordt 450.000 keer per jaar ingebroken. Dat betekent dat er bijna elke minuut ergens een inbreker aan het werk is. Het maakt niet uit of u wel of niet thuis bent, of dat het dag of nacht is. 

Een inbraak heeft, net als een brand, een grote impact en is altijd een traumatische ervaring. Gelukkig kunt u met de juiste beveiliging het risico op een brand of inbraak flink verkleinen. 

Alarmsysteem

Ondanks dat bijna iedere auto een alarmsysteem heeft, blijven de woonhuizen hierbij ver op de achtergrond. U realiseert het zich misschien niet, maar we maken het inbrekers wel erg makkelijk. Dagelijks laten we in onze woning bijvoorbeeld waardevolle spullen in het zicht liggen. De laptop op tafel 's middags betekent vaak dat deze er nog ligt als we gaan slapen. Een makkelijke buit voor oplettende inbrekers en helpers die overdag even snel uw woning bekijken. Als de inbreker eenmaal binnen is wil hij ook nog wel even rondkijken of er nog andere zaken van zijn gading zijn. U denkt goede sloten te hebben die zorgen voor voldoende beveiliging. Toch is een inbreker vaak binnen een minuut bij u binnen. Na een inbraak schaft 70% van de mensen nieuw hang- en sluitwerk en of een alarmsysteem, al dan niet met rookmelders, aan.

Uw vertrouwde partner uit Duiven voor beveiligingsoplossingen

Van de Pavert Beveiliging is sinds 1999 het vertrouwde adres in Duiven die u daarbij van dienst kan zijn. Van de Pavert Beveiliging adviseert, installeert en beheert veiligheidsmaatregelen voor zowel particulieren als bedrijven. Als specialist bieden wij niet alleen uitstekende beveiligingsproducten en diensten, maar denken wij ook actief met u mee over de meest effectieve oplossing voor uw situatie. Van de Pavert Beveiliging biedt zorg, vanaf het eerste bezoek tot aan het uiteindelijke beheer van de installatie.
Met van de Pavert Beveiliging bent u goed beveiligd!

Als uw wekker u morgenvroeg wekt, denkt u er dan even over na, door wie u wekt wordt bij een inbraak of brand.