Brandmeldinstallaties

Van de Pavert Beveiliging Duiven realiseert zich dat brand een alles vernietigend proces is met alleen maar verliezers. Zonder brandbeveiliging kan een klein brandje al binnen 30 seconden uitslaan naar een onbeheersbare brand. Gelukkig kunt u met de juiste maatregelen het risico op een brand flink beperken.
 
Van de Pavert Beveiliging is een specialist als het om brandbeveiliging gaat. Van ontruimings- plannen tot en met brandmeldinstallaties. Wij bieden u een uitgebalanceerd pakket aan brandpreventie producten. Rookmelders worden veel ingezet en kunnen worden aangesloten op een brandmeldcentrale of alarmsysteem. Afhankelijk van voorschriften en eisen worden onze systemen aangesloten op de regionale meldkamers van de brandweer of de particuliere alarm centrale.
Wij bieden u altijd de beste producten en diensten aan op het gebied van brandbeveiliging en preventie. Wij garanderen u als klant ook dat onze werkwijze en aanpak voldoen aan de geldende eisen van de brandweer en verzekeraars.  

PvE brandbeveiliging

Allereerst zal er door middel van een programma van eisen (PvE) vertaald gaan worden om wat voor object het gaat, waar het zwaartepunt ligt, wat voor soort installatie gewenst of geëist is, en aan welke specificaties de installatie minimaal moet voldoen. Dit programma van eisen wordt ter goedkeuring aangeboden bij de brandweer. Deze kan, namens de gemeente, als eisende partij nog op- of aanmerkingen hebben. Ook uw verzekeraar kan als eisende partij naar buiten treden. Dit programma van eisen is de onderlegger van de installatie en de bijbehorende offerte.