Camerasystemen

Camerabeveiliging kan preventief worden ingezet als afschrikmiddel, maar ook om permanent toezicht te houden op personen, een pand of terrein. Hierbij is dan het voornaamste doel snel in te kunnen grijpen bij incidenten, of om achteraf informatie aan te leveren.

Van de Pavert Beveiliging Duiven levert beveiligingscamera’s en opnamesystemen voor kleine en grote bedrijfspanden of winkels tot aan fabrieken voor bedrijfsprocessen. Van de Pavert Beveiliging heeft ervaring met analoge, IP – of HD- systemen waarbij beeldoverdracht via COAX-, de koper- of glasvezelkabel plaatsvindt.

Ontwikkeling en maatwerk

Het ontwerpen van een doelgericht camerasysteem en het op de juiste manier plaatsen en inregelen hiervan is specialistenwerk.
Camerabewaking is een beveiliging technisch vakgebied dat op dit moment een snelle ontwikkeling doormaakt. Digitale analyse, digitale opslag en transmissie van videobeelden maken nieuwe beveiligingsconcepten mogelijk, bijvoorbeeld voor de bewaking op afstand van panden of terreinen en de verificatie van alarmmeldingen. 

Observeren of identificeren

Het doel van een video observatiesysteem (CCTV systeem) is, om vanuit een bepaalde plaats visueel andere plaatsen te controleren en eventueel te registreren, zelfs in het donker. Hierbij dient een onderscheid te worden gemaakt tussen observeren en identificeren. Camera's kunnen geplaatst worden op speciale masten, maar ook bevestigd worden aan lantaarnpalen of gevels. Ook is het mogelijk om een camera te plaatsen op een zogenaamde pan- & tilt unit, waardoor de camera op afstand, handmatig of automatisch gericht kan worden naar een bepaald punt. Tevens is de camera te voorzien van een zoomlens, zodat óók details goed zichtbaar worden. 

Preventief

Een camerasysteem geeft u niet alleen de mogelijkheid om calamiteiten te voorkomen of de daders te registreren, maar werkt uiteraard ook preventief.
Daarnaast kan op plaatsen waarbij persoonlijk gevaarlijke situaties niet ondenkbaar zijn, bijvoorbeeld verkooppunten en plaatsen waar geldhandeling plaats vindt, ook een camera geplaatst worden. De keuze van het type camera is sterk afhankelijk van de situatie en van wat men wenst waar te nemen.

Specialiteit Duiven

Camerabewaking is toch wel een van de specialiteiten van Van de Pavert Beveiliging Duiven. Naast het feit dat van de Pavert Beveiliging hiervoor een aantal branche specifieke producten kan leveren, kunt u ook bij ons terecht voor algemene oplossingen. In deze groeiende markt bent u bij Van de Pavert Beveiliging aan het juiste adres. Van een eenvoudige installatie voor alleen het observeren tot een camera installatie waarbij beelden opgeslagen worden of een installatie met volledig beheer op afstand. Bij deze laatste optie heeft men o.a. de mogelijkheid om via smartphone op afstand te kijken wat er op een bepaalde locatie gebeurt.

In onze showroom in Duiven tonen wij diverse camera's van het merk Dahua en Ezip.