Inbraakbeveiliging Duiven

Uit onderzoek blijkt dat goed beveiligde panden tot 90 procent minder kans op een gelegenheidsinbraak hebben. De juiste inbraakbeveiliging zoals een alarminstallatie maakt uw bedrijfspand direct een stuk minder aantrekkelijk voor bezoek van onbevoegden. Het beste afschrikmiddel tegen inbrekers is een alarmsysteem en het installeren van een effectief systeem hoeft niet duur te zijn. Een alarmsysteem zorgt ervoor dat de eigenaar van een pand zich geen zorgen hoeft te maken, in de wetenschap dat zijn bedrijfspand en activa worden beveiligd.

Inbraaksignaleringssysteem

Tegenwoordig is inbraakbeveiliging een must voor iedere ondernemer. Een inbraaksignaleringssysteem is een noodzakelijke aanvulling op de bouwkundige en organisatorische maatregelen. Een dergelijke installatie - gemakshalve ook wel alarmsysteem genoemd - bestaat uit een alarmcentrale waarop een aantal detectoren zijn aangesloten. Zodra één van de detectoren een inbraak of een poging daartoe signaleert, wordt een luid alarm gegenereerd door de sirene en een alarmsignaal doorgestuurd naar een Particuliere Alarm Centrale – ook wel meldkamer genoemd - van waaruit verdere actie wordt ondernomen.

Onderhoud

Het ontwerpen en aanleggen van een effectief en kwalitatief goed alarmsysteem is werk voor van de Pavert Beveiliging. Met ca. 35 jaar ervaring op het gebied van inbraakbeveiliging geeft Jeroen van de Pavert RSE bij iedere situatie passend advies. Er wordt gebruik gemaakt van kwalitatief goede componenten en het ontwerp van de installatie wordt afgestemt op de werk- en leefomstandigheden in en om uw bedrijfspand. Bedenk daarbij dat elk systeem onderhoud vergt, het afsluiten van een onderhoudscontract is dan ook van groot belang voor het storingsvrij functioneren.
De merken die wij o.a. voeren zijn Honeywell, Galaxy, Aritech en Ajax.

Draadloos alarmsysteem “Security by Design”

Het meest bekroonde draadloze alarmsysteem van Europa om tegemoet te komen aan de behoeften van particuliere gebruikers maar zeker ook gebruikers binnen de zakelijke markt tot risicoklasse 2 is Ajax. Voor meer informatie kunt u kijken op deze website bij Beveiliging voor thuis, draadloos alarmsysteem.

Vijf jaar garantie Duiven

De 5 jaar garantie op nieuw geplaatste (bekabelde) alarmsystemen in combinatie met een onderhoudsovereenkomst is vaak een hele belangrijke troef om voor Van de Pavert Beveiliging Duiven te kiezen. 

Borg Opleveringsbewijs of Certificaat 

Kijk voor BORG of VEB Opleveringsbewijs of Certificaat bij ons Bedrijfsprofiel.