Inbraakbeveiliging

Elektronische beveiliging (alarminstallatie)

Uit onderzoek blijkt dat goed beveiligde panden tot 90 procent minder kans op een gelegenheidsinbraak hebben. De juiste inbraakbeveiliging zoals een alarminstallatie maakt uw bedrijfspand direct een stuk minder aantrekkelijk voor bezoek van onbevoegden.
 
Een inbraaksignaleringssysteem is een noodzakelijke aanvulling op de bouwkundige en organisatorische maatregelen. Een dergelijke installatie - gemakshalve ook wel alarmsysteem genoemd - bestaat uit een alarmcentrale waarop een aantal detectoren zijn aangesloten. Zodra één van de detectoren een inbraak of een poging daartoe signaleert, wordt een luid alarm gegenereerd door de sirene en een alarmsignaal doorgestuurd naar een Particuliere Alarm Centrale – ook wel meldkamer genoemd - van waaruit verdere actie wordt ondernomen.
 
Het ontwerpen en aanleggen van een effectief en kwalitatief goed alarmsysteem is werk voor van de Pavert Beveiliging. Er wordt gebruik gemaakt van kwalitatief goede componenten en het ontwerp van de installatie wordt afgestemt op de werk- en leefomstandigheden in en om uw bedrijfspand. Bedenk daarbij dat elk systeem onderhoud vergt, het afsluiten van een onderhoudscontract is dan ook van groot belang voor het storingsvrij functioneren.