Intercomsystemen

Het op afstand beheren van toegangswegen is van groot belang om onbevoegden buiten te houden. Hiervoor zijn vele intercomsystemen beschikbaar. Of dit nu gaat om één of tientallen deuren, bediening lokaal of van een andere locatie, Van de Pavert Beveiliging voorziet hier graag in. Dit kan uiteraard ook gecombineerd worden met camerabeelden en toegangscontrolesystemen.

Deurintercom

Een deurintercom is een systeem waarmee door middel van communicatie kan worden gecontroleerd wie al-dan-niet toegang heeft tot een bepaald gebouw. Het systeem wordt bijvoorbeeld vaak toegepast in bedrijfsverzamelgebouwen, waar de gebruikers door de omvang van het gebouw niet kunnen zien wie er aan belt.

Point-2-point-systeem

Meestal wordt gebruikgemaakt van een point-2-point-systeem, waardoor beide personen met elkaar kunnen communiceren. Wanneer wordt aangebeld kan de bewoner een soort telefoon opnemen en vragen wie aan de deur staat (of waarom diegene het pand wil betreden). Indien de bewoner de persoon toegang wil verlenen, kan deze door middel van een druk op een speciale knop de deur op afstand openen. Van de Pavert Beveiliging heeft ook moderne systemen die ook voorzien van een videocamera waardoor de bewoner nu ook kan zien wie aangebeld heeft.
 
Van de Pavert Beveiliging Beveiliging levert en installeert intercomsystemen van klein tot groot: zowel voor particuliere woningen als complexere systemen voor bijvoorbeeld grotere bedrijven. De mogelijkheden en keuzes zijn eindeloos; draadloos of bedraad, met of zonder camerabeeld, met bedieningsmogelijkheden voor een smartphone of tablet.