Kluizen en Compartimentering

Het meest geliefde doelwit voor inbrekers vormen zaken die gemakkelijk zijn mee te nemen en die 'snel' geld opleveren. Tot deze attractieve zaken behoren onder meer:
geld, waardepapieren, beeld-, geluids- en computerapparatuur. 
Van de Pavert Beveiliging voegt aan de OBE maatregelen de C van compartimentering toe. Een voorbeeld van deze inbraakvertragende maatregel is een kluis. Van de Pavert Beveiliging levert inbraakwerende (tegen diefstal), brandwerende (tegen hitte) en een combinatie van beide kluizen en/of datasafes. Het is een misverstand om ervan uit te gaan dat in een brandwerende kluis de gegevens op diskettes, tapes en CD’s onbeschadigd uit een brand zullen komen. Deze gegevensdragers dienen te worden bewaard in een datasafe.
 
Zowel inbouw als verankerde meubelkluizen zijn in diverse modellen en afmetingen verkrijgbaar. Met een dubbelbaard veiligheidsslot, cijferslot of elektronisch combinatieslot of een combinatie van deze sloten.

Brandwerende archiefkasten en documentensafes Duiven

Van de Pavert Beveiliging levert ook brandwerende archiefkasten en documentensafes voor het opbergen en beschermen van uw waardevolle documenten tegen brand en diefstal.
Zelfs wapenkluizen en kleine sleutelkluisjes behoren tot het assortiment. Voordat u een kluis gaat aanschaffen bepaalt u, aan de hand van het geen u op gaat bergen, met onze adviseur en eventueel uw verzekeraar, welke waardeberging uw kluis dient te hebben.
 
De aanwezigheid van kasgeld in bijvoorbeeld supermarkten, tankstations, cafetaria's of winkels brengt grote risico's met zich mee. Om overvallen, diefstal en levensbedreigende situaties te voorkomen is het verstandig zogenaamde afroom- of inwerpkluizen bij de kassa te plaatsen. Dit zijn afsluitbare kluizen met een inwerpmechanisme, waarin overtollig kasgeld snel kan worden afgestort.

Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze die past bij uw situatie. Bij ons in de showroom Duiven staan diverse modellen gepresenteerd van o.a. Juwel, Sistec en Salvus.