Toegangscontrolesysteem

Een toegangscontrolesysteem zorgt ervoor dat u bepaalt wie waar toegang heeft. In de praktijk betekent het vaak dat er op ruimtes die u beveiligd wilt hebben een kaartlezer wordt gemonteerd. Afhankelijk van de autorisatie van de badge van de medewerker of bezoeker zal de deur worden geopend. Het is vaak van groot belang dat autorisaties snel en gemakkelijk door u kunnen worden gewijzigd. Verder dient het systeem gebruikersvriendelijk te zijn. Veel organisaties hebben behoefte aan een registratie en identificatie van de gebruikers van het systeem. Het wordt dan mogelijk om een overzicht te krijgen van wie wanneer een deur geopend heeft.

Complete toegangscontrole oplossingen 

Van de Pavert Beveiliging Duiven biedt naast kaartlezers en identificatie media zoals badges, sleutelhangers en elektronische sleutels ook complete oplossingen inclusief de benodigde software. Uitgangspunten bij alle oplossingen zijn dat de systemen modulair, met andere systemen te integreren en vooral gebruikersvriendelijk zijn.

Toegangscontrolesysteem met biometrie 

Traditionele toegangscontrolesystemen zijn moeilijk te beveiligen. Het is niet te voorkomen dat mensen sleutels, pasjes of magneetkaarten aan anderen geven of gewoonweg verliezen. Ook pin- en andere codes kunnen eenvoudig in verkeerde handen komen. Voor betere, veilige en gemakkelijke toegangscontrole heeft van de Pavert Beveiliging Duiven een toegangscontrolesysteem op basis van biometrie! 
Met biometrie is optimale toegangscontrole geen probleem. Het is onmogelijk om biometrische data aan iemand door te geven of op een andere manier zoek te maken. De geautoriseerde gebruiker moet immers altijd fysiek aanwezig zijn om toegang te krijgen. Niemand kan zich voor een ander uitgeven. Snel ‘even' een collega een pasje geven of de code voor het alarm aan een ‘vriend' geven is verleden tijd.