Meldkamer & Alarmopvolging

Wanneer u er niet bent, wilt u uw bezittingen met een gerust hart achter kunnen laten. Steeds meer particulieren en bedrijven maken gebruik van elektronische beveiligingsapparatuur dat is aangesloten op een Particuliere Alarm Centrale (PAC) oftewel meldkamer. 
Een daadwerkelijke alarmmelding vraagt om een directe actie, maar ook bedieningsfouten, testmeldingen en dergelijke verdienen de volle aandacht. Individuele aandacht!

Trigion en SMC

De door Justitie goedgekeurde Particuliere Alarm Centrales (PAC's) oftewel meldkamers waar Van de Pavert Beveiliging Duiven mee samen werkt zijn Trigion en SMC. Zij kunnen beduidend meer voor u betekenen dan alleen signalering van brand en/of inbraak. Te denken valt hierbij aan signalering van waterlekkage of bijvoorbeeld verwarmings- en/of koelingsstoringen. Een geruststellende gedachte, waarbij de veiligheid van u en uw bezittingen onze zorg zijn.
De meldkamers zijn professionele dienstverleners op het gebied van alarmverwerking voor de zakelijke markt, overheid, banken en uiteraard particulieren. Een alarmcentrale werkt in een 24 uurs omgeving en staat dus dag en nacht voor u klaar. 

De alarmcentrales verwerken inbraak,- brand,- en videobeelden, maar ook persoonsalarmeringen van VIP's en meldingen van gestolen voertuigen.

Alarmopvolging 

Sleutelbeheer en Alarmopvolging is ook een dienstverlening van Trigion Alarmopvolging en vormt de schakel tussen uw alarmsysteem, een alarm- en communicatiecentrale en de waarschuwingsadressen. 
De surveillanten zijn uiteraard vooraf geïnstrueerd en geïnformeerd over de aanwezige situatie, hebben de beschikking over toegangssleutels, alarmcodes en zijn bekend met de geldende procedures. 

Alle procedures en afspraken waarvan de surveillant op de hoogte moet zijn, liggen vast in de dienstinstructies, die in overleg met u worden opgesteld.
Direct contact opnemen Beveiliging voor thuis Beveiliging voor bedrijven
Vacatures binnen ons bedrijf
Ben jij die MBV monteur die zowel zelfstandig als in teamverband kan werken in de aanleg en onderhoud van beveiligingsinstallaties?