Verisure

Helaas hebben we het al geregeld meegemaakt dat gedupeerden van Verisur dachten een gecertificeerd alarmsysteem te hebben aageschaft wat uiteindelijk niet zo bleek te zijn. Immer is Verisure niet BORG of VEB erkend en kunnen zij geen opleveringsbewijzen of certificaten uitgeven welke door verzekeraars worden goedgekeurd.
 

Door in de verkooppraatjes van de 'cowboys' van Verisure te trappen hebben een aantal klanten van ons dubbele aanschafkosten gehad door in de eerste instantie een ogenschijnlijk 'goedkoop' alarmsysteem bij Verisure aan te schaffen die ze vervolgens hebben laten vervangen door een alarmsysteem van ons.

Het opzeggen bleek echter niet zo gemakkelijk, zie de uitzending van Radar van maandag 22 april 2024 waarin aandacht werd besteed aan beveiligingsbedrijf Verisure.of googel gewoon eens op reviews Verisure. 

Certificeren

Van de Pavert Beveiliging certificeert zowel elektronisch als bouwkundig alle risicoklasses (1 t/m 4) en geeft u of uw verzekeraar de keus tussen Kiwa Borg of VEB. 

Bouwkundig certificeren

De vraag vanuit verzekeraars tot het certificeren van bouwkundige beveiliging (BK) is de afgelopen jaren sterk toegenomen. Als één van de weinige beveiligingsbedrijven in Nederland certificeren wij bouwkundige beveiliging en stellen wij bouwkundige rapporten op.
Voor informatie kunt u contact met ons opnemen en leggen wij onze procedures en kosten graag aan u voor. 

NB Verisure levert dus geen Borg of VEB certificaten.
Zij hebben geen gediplomeerde adviseurs en monteurs in dienst, maar verkopers die strooien met kortingen om hun targets te behalen en monteurs zonder enige kennis van beveiliging.