Annulering onderhoudsbeurt ivm Corona

We hebben geconstateerd dat klanten de jaarlijkse onderhoudsbeurt willen annuleren en verplaatsen naar een later tijdstip. Omdat de gezondheid van u als klant voorop staat, hebben we hier uiteraard volledig begrip voor.


Omdat het echter een contractuele afspraak tussen u en van de Pavert Beveiliging betreft, adviseren we u in het geval van een verzekeringsplichtig beveiligingssysteem, het volgende;

Stel uw verzekering schriftelijk in kennis van het feit dat u de geplande onderhoudsbeurt als gevolg van deze zeer uitzonderlijke situatie niet wenst uit te laten voeren en dus heeft geannuleerd en/of verplaatst heeft naar een later nog te bepalen tijdstip.
Door uitstel van dit onderhoud zou uw verzekering bij een mogelijke calamiteit geheel niet of gedeeltelijk willen uitkeren, vandaar dat wij u aanraden de volgende opmerking naar uw verzekering toe te voegen: “ik ga ervan uit dat bij een calamiteit een eventuele schade-uitkering in deze uitzonderlijke situatie door mijn verzekering gegarandeerd wordt”.

Als de situatie zich - hopelijk op korte termijn - gaat stabiliseren, vragen we dán uw begrip voor het feit dat er een mogelijke langere wachttijd zal zijn ontstaan. Dit is uiteraard afhankelijk van de nog uit te voeren onderhoudsbeurten en de beschikbaarheid van onze servicemonteurs.

Indien u nog vragen heeft, horen we dat graag.

Veel sterkte in deze bizarre tijden.

Met vriendelijke groet,

Jeroen van de Pavert