ISDN en PSTN lijnen vervallen

Een paar jaar geleden is marktleider KPN gestart met het uit faseren van ISDN, een technologie die veel heeft betekend voor de ontwikkeling van het internet en die het verrassend lang heeft volgehouden. 
Hier heeft u de afgelopen jaren informatie over ontvangen van uw provider.
Onlangs heeft KPN ook de overeenkomst met andere netwerkleveranciers opgezegd.

Ondanks de berichtgevingen van de afgelopen jaren zijn er in Nederland naar schatting nog zo’n 100.000 alarminstallaties die via een analoge verbinding doormelden naar een Particuliere Alarmcentrale oftewel 'de meldkamer'. 
Om te voorkomen dat woningen en bedrijven straks niet langer beveiligd zijn, lag en ligt er een taak voor ons als installateur om verouderde verbindingen zo snel mogelijk naar digitale alternatieven te vervangen. Vele 'oude' telefoonkiezers hebben wij de afgelopen jaren dan ook vervangen.

Maar ook als eindgebruiker is het belangrijk om vinger aan de pols te houden en contact op te nemen met ons als uw vertrouwde installateur, om samen een passende oplossing te vinden voor uw doormelding naar de meldkamer. Wij adviseren u echter om dit spoedig te doen.
Wij maken graag vrijblijvend een prijsopgaaf voor het vervangen van uw huidige telefoonkiezer naar een IP kiezer. Wij hoeven voor deze prijsopgaaf niet bij u langs te komen.  

Indien u twijfelt over uw huidige kiezer, dan kunt u ons tijdens kantooruren bellen en kunnen wij u vanuit ons systeem vertellen of een kiezer wissel bij u nog nodig is.