Scan uw bezoekers op koorts

Thermische Techniek ziet het Onzichtbare

De wereld is in de ban van het coronavirus. Overheden nemen vergaande maatregelen om verspreiding van het virus te beperken. Voor fysieke contacten gelden strikte voorschriften en bedrijven beperken hun toegang voor werknemers en gasten. Al dan niet gedwongen door benoemde overheidsmaatregelen sluiten steeds meer bedrijven letterlijk hun deuren.

Dat is geen optie voor organisaties in vitale sectoren zoals (zorg)hulpverlening, openbaar vervoer, supermarkten en anderen die ten dienste staan van onze maatschappij. Juist in tijden van crisis zijn beveiligingsbedrijven van grote waarde voor overheden, hulpverleners én private opdrachtgevers die hun primaire proces draaiend (moeten) houden.

Versnelling ontwikkeling en toepassing thermische technologie

Van de Pavert Beveiliging creëert veiligheid en doet dat steeds vaker met integrale oplossingen waarbij beveiligingsdiensten worden gecombineerd met techniek en (data) intelligentie. In co-creatie met partners versnellen we de ontwikkeling en toepassing van thermische technologie. Technologie die ook toegepast kan worden voor snelle initiële screening op koorts.

Flexibele en schaalbare oplossing

Afhankelijk van uw behoefte en situatie levert en implementeert van de Pavert Beveiliging een vaste opstelling met thermische camera en black body. Het is een schaalbare oplossing voor snelle initiële screening op koorts. Geavanceerde sensoren detecteren verhoogde lichaamstemperatuur met een nauwkeurigheid tot ongeveer 0,5°. Optische camera’s identificeren gasten met verhoging die een risico vormen en aandacht verdienen.

Kijk voor meer informatie ook op onze website bij beveiligingsoplossingen voor bedrijven - lichaamstemperatuur scan camera-set