Alarmgroep Nederland

Vanaf eind 2015 is van de Pavert Beveiliging aangesloten bij Alarmgroep Nederland
Alarmgroep Nederland.

Een al bijna 30 jaar bestaand samenwerkingsverband van kwalitatief hoogwaardige en gecertificeerde technische beveiligingsbedrijven.
Alle leden profileren zich individueel naar de markt, maar werken samen op het gebied van productkennis, opleidingen en inkoop. We leren van elkaar en delen met elkaar.
Daarnaast werken de leden samen met A-leveranciers om de hoogste kwaliteit tegen een goede prijs te borgen, terwijl de regionale spreiding van de leden met vestigingen verspreid over het hele land een gedegen en betrouwbaar netwerk een garantie is voor snelle storingsopvolging.

De sleutel tot succes kun je niet kopen. Bij Alarmgroep Nederland heeft men deze wel gevonden en opent daarmee nu de deuren naar de Nationale professionele markt.
Over heel Nederland verspreid hebben verscheidene onafhankelijke bedrijven in de beveiligingsbranche een aantal jaar gebouwd aan een stabiele samenwerking. Deze samenwerking is juist datgene wat de relaties zoeken en vaak missen bij een landelijke speler.
Alarmgroep Nederland is geen nieuw bedrijf ontstaan uit fusies en overnames, maar Alarmgroep Nederland is al meer dan 15 jaar een samenwerkingsverband. De vestigingen zijn allemaal zelfstandig en opereren nog steeds met het persoonlijke karakter in en vanuit de regio die zij bedienen. Dat is juist de sterke kracht van Alarmgroep Nederland. Doordat de vestigingen gezamenlijk het beleid en strategie hebben bepaald, is eenieder meer dan 100% gemotiveerd zodat wij onze relaties optimaal van dienst kunnen zijn.
Vooral nationaal opererende (filiaal-) bedrijven profiteren van dit regionale karakter terwijl zij toch maar één direct aanspreekpunt hebben. Veiligheid staat niet alleen hoog in het vaandel, ze dragen het ook daadwerkelijk uit.