van de Pavert Beveiliging is de winnaar van de verkiezing Rabobank Arnhem en Omstreken Duivense Ondernemer van het jaar 2021!

Eind 2021 werden, net als de afgelopen 20 jaar, vijf bedrijven genomineerd voor de titel Rabobank Arnhem en Omstreken Duivense Ondernemer van het jaar. Van de Pavert Beveiliging uit Duiven was één van hen en won! Op 21 april 2022 was de bekendmaking (uitgesteld wegens Corona).
 
De 3 tallige jury heeft aan de hand van 5 bedrijfsbezoeken aan een kok, een fietsenmaker, een autowasser, een telefoonverkoper en een beveiliger vervolgens een lijst van criteria met zaken als innovatief zijn, duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen, doorzettingsvermogen tonen, hoe ga je om met  tegenslag en kansen zien en pakken, bepaald wie van hen de beste ondernemer is.

Lees hieronder het Juryrapport dat burgermeester Huub Hieltjes voorlas toen hij de uitslag bekend maakte:

We schrijven dik twintig jaar geleden als Jeroen van de Pavert zijn baan kwijtraakt en besluit voor zichzelf te beginnen. Op een zolderkamer aan de Rubensstraat, met hulp van de net bevallen Levine. Met niets, zonder iets. Maar ze weten wel van aanpakken. Jeroen gaat alarmsystemen verkopen en trekt de kabels zelf. Als het aantal klanten groeit, betrekken ze een pand op Nieuwgraaf en dan gaat het hard. Lang verhaal kort: tegenwoordig zit Van de Pavert Beveiliging op ’t Holland in een groot pand met een prachtige showroom, van waaruit klanten in heel Nederland worden bediend.

Je kunt het zo gek niet bedenken op beveiligingsgebied of Jeroen en Levine kunnen het leveren en installeren en ze mogen tot in de hoogste categorie certificeren. Vanzelfsprekend is er 24-uurs alarmopvolging. Van de Pavert is toonaangevend in de regio, met hightechklussen in bijvoorbeeld het Slingeland Ziekenhuis in Doetinchem en de technische ruimten van de Betuweroute. En Jeroen is voorzitter van de commissie techniek van de Alarm Groep Nederland. Maar denk niet dat beveiligen alleen om technisch inzicht draait, want creativiteit en innovatie zijn minstens zo belangrijk. Een beetje crimineel heeft de koevoet ingeruild voor de ICT en een beveiligingsbedrijf kan dus alleen overleven als het altijd minimaal één stap vooruit is op de crimineel.

Corona was ook voor Jeroen en Levine een moeilijke tijd. Beveiligers mochten niet bij elkaar in één auto, projecten werden uitgesteld etc. Maar aan de andere kant: ziekenhuizen hadden fijngevoelige scanners nodig die bezoekers met koorts konden detecteren en overal moesten koelkasten met vaccins gemonitord worden. Van de Pavert schakelde meteen over.

Jeroen en Levine bouwden hun bedrijf vanaf de grond op tot een toonaangevende onderneming die werkt voor gerenommeerde opdrachtgevers. Een bedrijf waar Duiven trots op kan zijn. Dat deden ze zonder ooit een cent te lenen en met een mooie combinatie van hard werken en altijd blijven vernieuwen.

In 2004 werden Jeroen en Levine ook genomineerd. Deze keer was het wel raak.
Van de Pavert Beveiliging is de Rabobank Arnhem en Omstreken Duivense Ondernemer van het jaar 2021!

Wij danken de 3 juryleden Hans Willems (juryvoorzitter), Mariëlle Cobussen en Pieter Copier voor de prachtige beoordeling. Maar uiteraard ook ons team die dag & nacht voor onze klanten klaar staat.
 
Jeroen, Levine en Yannick van de Pavert