Lichaamstemperatuur scan camera-set Duiven

Vanwege het wereld wijde Corona probleem heeft van de Pavert Beveiliging Duiven voor u een revolutionaire combinatie van een geavanceerde thermische camera met slimme software vanuit een black body, om snel & efficiënt lichaamstemperaturen te meten.
 
Een indicatie van een Coronabesmetting is dat personen koorts kunnen krijgen. Een temperatuursverhoging wil echter niet meteen duiden op een Coronabesmetting en kan ook het gevolg zijn van een verkoudheid of griep. In dat geval zeggen het RIVM en de overheid dat we thuis moeten blijven om de kans op besmettingen tot een minimum te beperken.
Er zijn meerdere manieren om de temperatuur van iemand te meten, maar zonder fysiek contact en op 1,5 meter afstand wordt dit wel lastig.

Door gebruik te maken van intelligente camera’s met lichaamstemperatuur meting kan worden voorkomen dat een persoon met een verhoging of koorts een gebouw betreedt. Dit is momenteel de oplossing om uw bezoekers en personeel bij binnenkomst snel en efficiënt te controleren. Omdat het vele malen sneller is dan metingen met traditionele apparatuur worden wachtrijen voorkomen. Daarnaast is het veiliger vanwege geen persoonlijk contact.
Deze comfortabele oplossing kan worden ingezet als maatregel voor de beheersing van COVID-19 als deze op drukke plaatsen wordt ingezet in de entree waar bezoekers of personeel binnen komt.

Van de Pavert Beveiliging biedt de complete installatie van warmtebeeldcamera, black body op statief en monitor in vaste opstelling, waarmee contactloos, tot 3 meter afstand snel en nauwkeurig de temperatuur van meerdere mensen gelijktijdig en efficiënt kan worden gemeten. Ook als de mensen bewegen. Er wordt alarm gegeven als iemand met verhoging of koorts in beeld komt. De daadwerkelijke meetafstand hangt af van de gekozen lens.
 
Door middel van een gekalibreerde black box, dat als temperatuur referentie punt (35º C) in het beeld dient, kunnen real-time metingen gedaan worden met een nauwkeurigheid van 0,5 ºC.
De camera detecteert de mensen in het beeld en van hen wordt de temperatuur gemeten. Zelfs als zij een mondmasker of muts zouden dragen. 
De thermische apparatuur maakt gebruik van algoritmes die lichamen herkennen. Het bevat ook kunstmatige intelligentie op basis van gezichtsherkenning. Dit helpt bij het filteren van elk type vals alarm dat wordt gegenereerd door andere warmte afgevers  zoals sigaretten, koffie of gloeilampen.
 
Laat als organisatie zien dat u een actief en preventief beleid voert in de heftige strijd tegen Corona, en neem voor informatie, demonstratie of snelle levering van dit vooruitstrevende pakket contact op met onze afdeling verkoop op 026-3210510 of mail naar verkoop@vandepavert.nl